Aytaç Baran şehid edildiği semtte anılıyor

Aytaç Baran şehid edildiği semtte anılıyor

​​​​​​​2015 yılında PKK tarafından haince katledilen Şehid Aytaç Baran, öğrencileri ve dava arkadaşları tarafından rahmetle yad ediliyor.

Şehadetinin 9'uncu yıldönümünde şehid olduğu caddede anısına afiş asan dava arkadaşları "Sen Cennete gittin, Katillerin Cehenneme Gitti, Seni unutmadık! Unutturmayacağız!" ifadelerine yer verdi.


9 Haziran 2015 tarihinde merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Yurdakul Caddesinde bulunan evi önünde PKK tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu şehid olan Aytaç Baran'ın şehadetinin üzerinden 9 yıl geçti.

Uzun yıllar özellikle ikamet ettiği Şehitlik semtinde İslami çalışmalarda bulunan, birçok genci madde bağımlılığı illetinden kurtaran Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran, karanlık güçlerin hedefi haline gelerek bundan birinci derecede rahatsız olan PKK tarafından haince düzenlenen saldırı sonucu şehadet şerbetini içti.

Her yıl olduğu gibi bu sene de Şehid Aytaç Baran'ı anma programına hazırlanan öğrencileri ve dava arkadaşları, Baran'ın şehid edildiği Yurdakul Caddesi üzerinde dev bir poster açtı.

Şehid Aytaç Baran'ın fotoğrafının resmedildiği afişte "Sen Cennete gittin, Katillerin Cehenneme Gitti, Seni unutmadık! Unutturmayacağız!" ifadelerine yer verildi.

Şehadetinin 9'uncu yıl dönümü münasebetiyle yarın saat 17.00'de Mustazaflar Cemiyeti ve Şehitler Kervanı Platformu tarafından Yeniköy Asri Mezarlığında şehidin kabri başında anma programı düzenleneceği açıklandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.