Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan oldu

Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan oldu

Çınar Kaymakamlığına, Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan atandı.

Çınar Kaymakamlığına, Cumhurbaşkanlığı 2024/187 Atama Kararnamesi ile, Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan atandı.

Zikrullah ERDOĞAN kimdir?

Çınar Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN, 1993 yılında Rize Güneysu’da doğdu. Kaymakam ERDOĞAN, ilk ve orta öğrenimini Rize’de tamamlayarak 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aynı yıl, İstanbul Üniversitesi çift anadal programı kapsamında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamladı.

Üniversite öğrenimi boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Bir yıl süreyle Halk Bankası’nda görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

Rize Valiliği’nde il merkez stajını, Kırklareli/Pınarhisar ilçesinde Kaymakam refiklik stajını tamamladı. Aksaray/Ağaçören ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Edirne’de mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını yerine getirdi. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere/Sheffield Üniversitesi’nde dil eğitimi aldı.

106.Dönem Kaymakamlık Kursunun ardından 2020-2022 yılları arasında Isparta-Uluborlu Kaymakamı olarak görev yapan Zikrullah ERDOĞAN, 2022-2024 yılları arası Halfeti Kaymakamlığı yapmış olup 2024/187 Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Çınar Kaymakamlığına atanmıştır.

Evli ve bir çocuk babası olan Çınar Kaymakamı, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

zikrullah-erdogan.jpg

kaymakam-bey-1805.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.