HAMAS lideri Sinvar'dan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na mektup

HAMAS lideri Sinvar'dan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na mektup

HAMAS Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na gönderdiği mektubunda, başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kuruluncaya kadar işgalcilerle mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

HAMAS lideri Sinvar, İsmail Heniyye'nin siyonist suikast sonucu şehit edilmesi sonrası harekete tebrik ve taziye mektubu göndererek direnişe desteğini bildiren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na bir mektupla karşılık verdi.

HÜDA PAR'ın X hesabından da paylaştığı mektubun tamamı şöyle:

"Sayın HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu

Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

İslami Direniş Hareketi HAMAS olarak, hareketimizin Siyasi Büro Başkanı Mücahit Liderimiz, Ümmetin kaybı olan şehidimiz İsmail Heniyye ve yoldaşı Şehid Mücahit Vesim Ebu Şaban için göndermiş olduğunuz nazik tebrik ve taziye mektubunuzu büyük bir takdir ve gururla aldık.

Samimi ve asil duygularla gösterdiğiniz dayanışma için minnettarlığımızı sunar, Allah'tan çalışmalarınızı bereketlendirmesini, sizi ve ülkenizi her türlü kötülükten korumasını dileriz.

Ümmetin ve Filistin'in sembolü Şehid Lider İsmail Heniyye, Filistin halkının tarihi ve onurlu mücadelelerinden biri olan Aksa Tufanı Harekatı'nda şehit liderlerin yolunda sehadet mertebesine ulaştı. Böylece onun, ailesinin, çocuklarının ve torunlarının kanı; Gazze, Batı Şeria, Kudüs ve işgal altında olan bölgelerdeki halkımızın verdiği büyük fedakarlıklarla birleşmiş oldu.

Bu da liderlerimizin ve mücahitlerimizin kanlarının, halkımızın kanlarından daha değerli olmadığını doğrulamaktadır. Pak olan bu şehit kanları ve mübarek şehitler kervanı, siyonist nazist işgalcilere karşı direncimizi ve gücümüzü artıracaktır.

Bu mücadele, işgalcileri topraklarımızdan ve kutsal mekanlarımızdan temizleyip def edinceye ve başkenti Kudüs olacak bağımsız devletimizi kuruncaya dek sürecektir

Ayrıca Hamas'ın, geçmişte de olduğu gibi şehit kanlarına olan vefa yolunu her zaman sürdüreceğini ve Şehid Lider İsmail Heniyye'nin savunduğu yüce ilkelerin sürekli sabit kalacağını, hareketimizin ve mücahitlerimizin bu ilkeler üzerine yürümeye devam edeceğini vurgulamak isteriz.

Bu ilkelerin başında Filistin halkının cihat ve direniş seçeneği üzerinde birleşmesi, Arap ve İslam Ümmetinin birliği, bölünme ve anlaşmazlıkların reddedilmesi gelmektedir.

Böylece ümmetimizin asıl düşmanı ve en büyük tehdidi olan, ümmetin zenginlik ve kaynaklarını yağmalamak için sürekli emellerini genişletme arzusunda olan siyonist düşmana karşı tek saf olabiliriz.

Yüce Allah'tan sizi, ailenizi ve memleketinizi hayır, güvenlik ve istikrar üzere korumasını niyaz ediyoruz.

İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Lideri Ebu İbrahim (Yahya Sinvar)"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.