HÜDA PAR'dan CHP'ye "Heniyye" tepkisi: Bu topraklar siyonizmin yandaşlarına geçit vermeyecek!

HÜDA PAR'dan CHP'ye "Heniyye" tepkisi: Bu topraklar siyonizmin yandaşlarına geçit vermeyecek!

Şehit İsmail Heniyye'nin posterini hazmedemeyen CHP'lilere tepki gösteren HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, "Siyonizmin jandarmalığına soyunan bu zihniyet, toplumumuzun değerlerine ve şehitlerimize saygısızlık yapmaya n

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Gaziantep'teki birçok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Kudüs Platformu tarafından HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehit edilmesinin ardından, 15 Temmuz Meydanı'na astıkları posterin CHP'li grup tarafından kin ve nefret sloganları arasında indirilerek yerlere atılmasına tepki gösterdi.

"Soykırımcı siyonizm taraftarı CHP'liler Gaziantep'te yeniden sahneye çıktı!"

Halkın İslami değerlerine her seferinde fütursuzca saldıran CHP zihniyetinin, İslami kişiliği ve duruşuyla tanınan Şehit İsmail Heniyye'nin meydanda asılı bulunan posterini hazmedememesi ile ilgili açıklamada bulunan Demir şunları söyledi:

"Soykırımcı siyonizm taraftarı CHP'liler Gaziantep'te yeniden sahneye çıktı! Şahinbey ilçemizde asılı bulunan Şehit İsmail Heniyye'nin posteri, CHP Gaziantep milletvekilleri, CHP'li Şehitkamil Belediye Başkanı, Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hasan Şencan ve beraberindeki grup tarafından rahatsızlık duyularak indirildi. siyonizmin jandarmalığına soyunan bu zihniyet, toplumumuzun değerlerine ve şehitlerimize saygısızlık yapmaya nasıl cüret eder?

Bu ülkede geçmişten günümüze manevi değerlere düşmanlık eden CHP zihniyeti, halkımızın hassasiyetleriyle kavga etmeyi ne zaman bırakacak? Tarihi karanlıklarla dolu olan CHP, bir kez daha karanlık yüzünü göstermiştir.

Unutulmamalıdır ki, bu topraklar siyonizme ve onun yandaşlarına asla geçit vermeyecektir." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.