Mehmet Yavuz vefatının 5'inci senesinde kabri başında anıldı

Mehmet Yavuz vefatının 5'inci senesinde kabri başında anıldı

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili olduğu süreçte tedavi gördüğü hastanede vefat eden merhum Mehmet Yavuz, vefatının 5'inci yılında kabri başında düzenlenen programla anıldı.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili olduğu süreçte kanser hastalığı nedeniyle 9 Ağustos 2019 tarihinde hastanede vefat eden merhum Mehmet Yavuz, vefatının 5'inci yıldönümünde partisinin Adıyaman il ve ilçe teşkilatları tarafından mezarı başında dualarla yad edildi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Hazreti Yusuf Mezarlığında medfun bulunan merhum Mehmet Yavuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da kabri başında dualarla anıldı.

Adem Yavuz Hocanın okuduğu Yasin-i Şerifin ardından HÜDA PAR Adıyaman il Başkanı Mustafa Yetiş, Mehmet Yavuz'u anlattı.

"Etkileyici bir üslubu ve feraseti vardı"

HÜDA PAR Adıyaman il Başkanı Mustafa Yetiş, yaptığı konuşmasında, "Bizler onun davasına olan aşkı ve davasına olan koşuşturmacasından dolayı buradayız. Şehit İmam Hasan El Bena'nın 'Ey Allah yolunda koşanlar daha hızlı koşun.' sözünü yerine getiren bir kişiliği vardı. Kısacık ömrünün her anına bir şeyler sığdırarak koşturuyordu. Bize en fazla örnek olan yönü buydu. Etkileyici bir üslubu ve feraseti vardı. Dünyanın gidişatını okuyabiliyordu. Davası uğruna koşuşturmaktan geri durmuyordu. Böyle bir zamanda bütün dünyanın gözü önünde işlenen katliamlar, ne kadar hızlı koşmamız gerektiğini ve Allah'ın davasını sahiplenmemiz gerektiğini bize gösteriyordu." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.