Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Süleyman Hartavioğlu oldu

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Süleyman Hartavioğlu oldu

Şanlıurfa Kent Konseyi seçimleri bugün yapılan oylamayla sonuçlandı. Süleyman Hartavioğlu, oyların çoğunluğunu alarak Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı olarak seçildi.

Usulsüzlük ve şaibe iddiaları nedeniyle Şanlıurfa İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen Kent Konseyi seçimleri bugün yapıldı.

Mahkeme kararının ardından 1 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da yeniden yapılması planlanan seçim, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenmişti.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde Kent Topluluğu Başkan Adayı Süleyman Hartavioğlu, oyların çoğunluğunu alarak Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı olarak seçildi.

Seçim sonucunda, Kent Konseyi'nin yeni yönetimi de belirlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.