Adana'da "ByLock" operasyonu: 45 gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'ByLock' kullandıkları iddia edilen 45 kişi gözaltına alındı.

Adana'da "ByLock" operasyonu: 45 gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında, 'ByLock' kullandıkları iddia edilen 45 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmada, örgütün gizli haberleşme programı olan 'ByLock'u kullandığı iddia edilen şüpheliler hakkında gözaltı kararı verildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen kişilerin ev ve iş yerlerine sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, meslekten ihraç edilen ve açığa alınan bazı memurların da aralarında bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adana Haberleri