Bağlar Belediyesinden sporculara malzeme dağıtımı

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, bölgesel amatör futbol liginde mücadele eden Bağlar Belediyesporun futbol takımı ve milli takımlar seviyesine kadar yükselen karate takımının sporcularına malzeme desteğinde bulundu.

Bağlar Belediyesi kapalı spor salonunda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Ferit Tutşi, birim müdürleri, sporcular ve antrenörler katıldı.

Hazırlanan malzemeleri kendi elleriyle sporculara takdim eden Beyoğlu, önemli mesajlar verdi.

Sporu yakından takip ettiğini belirten Beyoğlu, “Sizlerden çok şey bekliyoruz ve güveniyoruz. Sizi buraya taşıyan yeteneklerinizdir, bunun farkında olmalısınız. Var olan potansiyeli iyi değerlendirmek sizin elinizdedir. Bunun için çok çalışmanız, azimle ve kararlılıkla mücadele etmeniz lazım. Belediyemizin yanı sıra Diyarbakır’ın da sizlerin elde edeceği başarılara ihtiyacı olduğunu unutmayın. Her zaman ve her koşulda spora ve sporcuya olan desteğimizi devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Törenin sonunda Başkan Beyoğlu ve sporcular hatıra resmi çekti. 








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır'da TOKİ konutlarında yangın: 3'ü çocuk, 5 yaralı
Diyarbakır'da maddi hasarlı trafik kazası
Pazar esnafı Diyarbakır Bağlar'da yeni güzergâh istiyor
Diyarbakır'da uyuşturucu sağlama suçundan 10 yıl cezası bulunan şahıs yakalandı
Diyarbakır'da kafeye silahlı saldırı 1 ölü, 1 yaralı