Hollanda'da artan Covid-19 vakaları nedeniyle "kısmi kapanma" kararı alındı

​Hollanda'da, artan vaka sayılarının önüne geçebilmek için 3 haftalığına "kısmi kapanma"ya gidildi.

Hollanda'da artan Covid-19 vakaları nedeniyle "kısmi kapanma" kararı alındı

Ülkede geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte, Covid-19 vakalarındaki yüksek artışa karşı alınan ek önlemleri açıkladı. Rutte, alınan ek önlemlere göre, 4 Aralık'a kadar "kısmi kapanma" uygulamasına geçileceğini söyledi.

Buna göre kafe, restoran ve lokantalar ile süpermarketler 06.00 ila 20.00 saatleri arası, diğer mağazalar, marketler ve hizmet alanları ise 06.00 ila 18.00 arası açık kalacak.

Covid-19 kartı uygulanan kafe, restoran ve lokantalarda sabit oturma yerleri olacak. Düğün gibi farklı etkinlikler ise sadece 06.00 ila 18.00 arası organize edilebilecek.

Profesyonel ve amatör spor müsabakalarına seyirci alınmayacak. Evden çalışma ve sosyal mesafe uygulaması devam ederken, evlerde en fazla 4 misafir kabul edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hollanda Haberleri