Siirt’te bir apartmanın 5. katında çıkan yangın paniğe neden oldu

Siirt Merkez Tınaztepe Mahallesi’nde bir apartmanın 5. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması da olası bir faciayı önledi.

Yangın, Tınaztepe Mahallesi Tillo Durağı mevkiinde Suriye uyruklu bir ailenin kaldığı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye uyruklu vatandaşların kaldığı bir apartmanın 5’inci katında bulunan bir evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Evden alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen İtfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdü.  Yangın sırasında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Olayda can kaybı yaşanmazken, yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt fıstığında dal güvesi tehdidi
Siirt'in Veyselkarani Mahallesi'nde otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 ölü
Siirt Fıstığı coğrafi işaret tesciline kavuşuyor
DEM Partili Siirt Belediyesinde usulsüz işe alımlar
Siirt’te Başur Köprüsü mevkiinde trafik kazası: 3 yaralı