Yeniköy Mezarlığı 2. etabında sıcak asfalt çalışması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için Yeniköy Mezarlığı’nın 2. etabında asfalt çalışması yürüttü.

Kent genelinde sıcak asfalt serme çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve rahat bir ortamda mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için Yeniköy Mezarlığı 2’inci etabında sıcak asfalt çalışması yürüttü. Daha önce Yeniköy Mezarlığı 1’inci etabında sıcak asfalt serme çalışmalarını tamamlayan ve kabristanların ara yollarına parke taşı döşeyen Yapı Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Yeniköy Mezarlığı 2’inci etabında 230 metre uzunluğundaki yolda asfalt çalışması yaptı.

230 metre uzunluğundaki yolda ilk olarak stabilize, temel ve alt temel çalışmalarını tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, alt yapı işlemlerinin ardından yola 10 cm kalınlığında toplam 300 ton sıcak asfalt sererek yolu bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır'da maddi hasarlı trafik kazası
Pazar esnafı Diyarbakır Bağlar'da yeni güzergâh istiyor
Diyarbakır'da uyuşturucu sağlama suçundan 10 yıl cezası bulunan şahıs yakalandı
Diyarbakır'da kafeye silahlı saldırı 1 ölü, 1 yaralı
Diyarbakır Bağcılar'da çatı katında patlayan piknik türü paniğe neden oldu