HÜDA PAR: Şehid İsmail Heniyye’nin 3 Ağustos çağrısına binaen meydanlarda olalım

HÜDA PAR: Şehid İsmail Heniyye’nin 3 Ağustos çağrısına binaen meydanlarda olalım

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada, Şehid İsmail Heniyye’nin 3 Ağustos çağrısı ile ilgili olarak, "Şehid Heniyye'nin; "3 Ağustos, Gazze halkı ve İsrail hapishanelerindeki esir kardeşlerimize destek için millî ve milletlerarası bir gün olsun"

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Tahran'da uğradığı suikast sonucu şehid olmuştu.

Şehid İsmail Heniyye, şehid olmadan önce, "3 Ağustos, Gazze halkı ve israil hapishanelerindeki esir kardeşlerimize destek için millî ve milletlerarası bir gün olsun" açıklamasını yapmıştı.

Konuya dair HÜDA PAR'dan açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Şehid İsmail Heniyye’nin 3 Ağustos çağrısına dair...

Değerli Kardeşim!

Bugün, vicdanımızın sesine kulak verip adaletin, hakkın ve insanlığın yanında durma vaktidir. Filistin davasının önderlerinden İsmail Heniyye şehadete ulaştı ancak onun mücadelesi ve çağrısı yaşamaya devam ediyor.

Şehid Heniyye'nin; "3 Ağustos, Gazze halkı ve İsrail hapishanelerindeki esir kardeşlerimize destek için millî ve milletlerarası bir gün olsun" çağrısına kulak verelim. Bugünü adaletin, hakkaniyetin ve insanlığın sesi olarak meydanlarda geçirelim.

Haydi!

Yarın hep birlikte meydanlarda buluşalım. Sesimizi yükseltelim ve zulme karşı duralım. Kardeşlerimizin, Şehid İsmail Heniyye’nin ve özgürlüğün sesi olalım." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.